Tutvu arvamustega vaskpottide kohta
Igaüks, kes armastab süüa teha, teab, et köögis pole midagi tähtsamat kui kvaliteetne tööriist, millega saab valmistada fantastilisi roogasid.
Seetõttu on nad juba mitu aastakümmet nautinud vankumatut populaarsust vasest potid. Need esinevad igas professionaalses köögis, igas kulinaarses filmis ja kõikidel fotodel, mis reklaamivad parimaid maailmatasemel restorane.
Miks spetsialistid armastavad vaskpotte?
Iga hea restorani kokk teab, et vask on soojusjuhtivuse osas ainulaadne ja väga tõhus materjal. Isegi pärast toidu väljavõtmist hoiab see oma temperatuuri suhteliselt kaua. Ja see on üks omadus, miks teadlikud tarbijad vaske armastavad! Teine oluline ja harva arutatav teema on soojuse ühtlane jaotumine. See tähendab, et töödeldud toitu kuumutatakse igast küljest samale tasemele.
Seetõttu on see fantastiline materjal ja suurepärane dirigent. Kuid vaskpottidel on oma armastajatele palju rohkem pakkuda. Nii et vaatame neid lähemalt! Võtmeelement on täielik temperatuuri reguleerimine pliidil. Kokameistrid teavad seda hästi, mistõttu kasutavad nad kõrgeima kvaliteediga vasest potte.
Unustage toidu kleepumine!
Muudest materjalidest valmistatud tooteid on raske taltsutada, seega on neid raske käsitseda. Veelgi enam, spetsialiseeritud viisil küpsetades suurendab või vähendab ta sageli gaasi. Ja see ei kehti kõigi materjalide puhul. See oluline omadus tähendab muuhulgas seda, et vaskpanni külge ei saa midagi kinni jääda. Kuumuse ühtlus ja jaotus tagavad, et toit ei kleepuks üldse.
Ütlematagi selge, et see ei kasuta praktiliselt üldse rasva. See on vasktoidu kasutamise teine positiivne aspekt. Kui midagi praadid ja vaatamata pannil olevale õlile, kõrbeb toit või jääb see kinni. See on loomulik asi temperatuurikõikumiste juures. Just selle muutumine põhjustab selliseid ebameeldivaid tagajärgi….
Kirjutan luksusest, aga kõik, kes prestiižse toote ostavad, mõtlevad vähemalt natukenegi säästmisele. Vasest valmistatud potid kestavad põlvkondi ja ma ei pea sellest kirjutama. Kuid kui oluline on nende toodete energiasääst. Vask on üks energiatõhusamaid metalle, seega pöörake tähelepanu nendele väga olulistele funktsioonidele.
Vaskpottidel pole lõhna ega aineid, mis võiksid kuidagi reageerida erinevat tüüpi kastmete ja lihadega.
Nii ei pea te selle maitse pärast muretsema, olenemata sellest, millist rooga otsustate valmistada. Väidetavalt on vasest potid mõeldud ainult professionaalidele. See on täiesti vale. See on nagu öelda, et Laboutini kõrged kontsad olid mõeldud ainult modellidele.
Vaskpotid – ainult positiivsed arvamused!
Keegi meeldib toiduvalmistamiseks, hindab luksust ja mugavust toiduvalmistamiseks ilma põletuste ja ebameeldivate lõhnadeta, vaskpotid on talle uskumatult oluline kingitus. Isegi kui sa pole kokameister, tasub oma köök varustada komplektiga, mis võimaldab viia oma kulinaarsed oskused hoopis teisele, kõrgemale tasemele. Mida paremaid vahendeid me antud tegevuse sooritamisel kasutame, seda parem on mõju lõpptulemusele ehk antud juhul roale.
Seda luksust pakub kaubamärk Ruffoni, mis on põlvkondade kaupa käsitsi valmistanud imelisi ja eksklusiivseid vasest potte. Selle erakordse toodangu pakkumist näeme poes Luksustooted. Kohtusime palju aastaid tagasi messil. Ja kui ma neid kulinaarseid kunstiteoseid nägin, siis ma ütlesin, et see on kullake! Loomulikult on enamik potte üksteisega sarnased, kuid ei Ruffoni…
Isegi kui te süüa ei tee, lõhnavad nad nagu Chanel! Piisab, kui need seisavad söögitoas või köögis, sobivad need suurepäraselt meisterlikus stiilis. See on rikutud konventsioon, mis on laenatud möödunud ajastutest. Meenutab vanu häid aegu, kui roogasid valmistati ehtsates metallnõudes, oehhh.
Mainin ära, et enamik neist ”haamerdatud” potid on masinaga valmistatud anumad. Seda teevad robotid ja käsitsitööga on vähe pistmist. Servad peavad olema veidi ebaühtlased ja lainelised, sest see on meistritöö. See on hämmastav, kuidas inimesed selliste juustuliste trikkide peale langevad. Hind on siin kindlasti peamine määraja, nii et tarbijad lollitavad ise…
Olgu, Ruffoni on oma fänne rõõmustanud juba aastaid ja siin pole vaja palju öelda. Minu jaoks suurim avastus, mis pott olla saab SEKSIKAS on kaante kujundus. Kusagil mujal pole ma näinud sel viisil valmistatud köögiviljade kujundeid, mis kaunistaksid vasest anumate ülemisi osi. See on täielik hullus ja ma tean, et meie kliendid armastavad eriti selliste aksessuaaridega mudeleid.
Minu meelest näevad nad natuke itaaliapärased välja keraamika dekoratiivne disain, mida on sajandeid imetletud kogu maailmas. see on kahtlemata maailma kuumim koht, kus saavutatakse tõeline prestiiž.
Kui teil on kõrged kulinaarsed püüdlused ja olete kulinaarne blogija, soovitame soetada vasest potid. Mitte ilmaasjata valivad kõik maailma parimad kokad vasest potid ja mitte näiteks teflonist. Viimased on vaatamata suurele meediakampaaniale keskmiselt hea kvaliteediga ja kuluvad aja jooksul silmanähtavalt, mis mõjutab oluliselt valmivate roogade kvaliteeti.
Vaskpottide puhastamise lihtsus
Ka vasest pottide hooldus ei ole nõudlik (see on nii teflonpottide puhul, mida on vaja spetsiaalselt pesta ja pühkida, et vältida tefloni liigset hõõrdumist).
Vaskpotte iseloomustab seevastu suur vastupidavus ja tugevus, tänu millele on sinu valmistatud toidud sama head ka pärast 20 aastat seda tüüpi pottide kasutamist. Kui just vahepeal silmapaistvaks kokaks ei saa, siis loomulikult tõuseb roogade kvaliteet oluliselt.
Erinevalt kõigist teistest tüüpidest, vaskpotid ei kulu ega kahjustu.
Vaskpotid ja nende positiivsed arvamused on ainult eelised
Premium ja super premium toodete üks olulisemaid omadusi on pikaealisus. Tootjad on sellest aru saanud, mistõttu kasutavad nad peamiselt kvaliteetseid materjale. Lõppkokkuvõttes pakuvad need suurt kasutusrõõmu ja teenivad terveid põlvkondi.
Kui te seda ei näe, otsite asjata kvaliteeti. Hea toote garantii maksab, kuid siin on kokkuhoid lühiajaline. Ükski endast lugupidav tootja ei tooda madala hinnaga vasest potti. Isiklikult soovitan valdavalt käsitöökaupa, seega hind on siin määrav. Ja kas sellest saab toode? Portugalist, Itaaliast ja Saksamaalt. Kõik loevad tänapäeval kulusid ja peavad tootmisega palju vaeva nägema.
Minu kliendid ostavad üksikuid vasest köögiriistu ja valivad seejärel aeglaselt teisi tükke. Kuigi on ka neid, kes ostavad terveid komplekte korraga. Kiiret pole, seega kui soovid näha, mida luksuslikud vaskpotid suudavad, siis saame ühe neist testimiseks saata! Pole probleemi:)
Ma armastan head toitu, aga mitte õlis ujumist. Nii et teate, millest ma räägin, ma arvan, et ma pole selle teemaga üksi. Vask on vask ja seda ei muuda miski.
Ok, kui soovid proovida vasknõusid, kirjuta – michal@luxuryproducts.pl
Jäta kommentaar